Logo-half-klein 18 april NedPhoGO! in Dijktheater

Op 18 april gaf het NedPhoGO! een concert voor de achterban van de BijstandsBond. Armand De Beauregard en Naomi Peters, viool, Frederik Boits, altviool, en Nitzan Laster, cello speelden een prachtig, klassiek programma met strijkkwartetten van Mozart en Schubert.
De Mobiele PicknickTafel heeft hapjes, drankjes en gespreksvoer geserveerd tijdens de pauze en na afloop van het concert. Hikmet maakte zijn overheerlijke 'Hikmet Special' en Simon maakte verleidelijke Crêpes Suzette.

NedPhO GO! is het sociaal-maatschappelijke activiteitenprogramma van de Stichting Nederlands Philharmonisch Orkest. NedPhO GO! brengt klassieke muziek bij jongeren binnen en buiten school, bij ouderen en zieken en bij buurtbewoners in de wijk. Ook dragen orkestleden via speciale projecten hun kennis en ervaring over aan amateur-musici en jong talent.

HIER kunt u een een fotoverslag vinden over de dag.

Hieronder kunt u binnenkort een verslag lezen van Mahmuda. Mahmuda is inmiddels vaste gast aan de Mobiele PicknickTafel. Zo gaf hij op 11 april aan dat hij wel
president van Nederland wil worden om "alles eerlijker te verdelen". Het concert van vandaag was het eerste live klassieke concert wat Mahmuda meemaakte.

MPT 18April09NedPhoGO-02-klein
NedPhO-GO_txt_rl_RGB